American Hospital The Bodrum Cup’ın muhteşem final konserleri de dahil olmak üzere yoğun katılımlı etkinliklerinin perde arkasındaki kahramanlarından biri de Ekin Ses Işık Görüntü Sistemleri ekibinin lideri Okan Ozan. Organizasyonun Türkiye’ye, Bodrum’a ve yelken sporuna katkılarını çok önemsediğini belirten Ozan, “American Hospital The Bodrum Cup, sadece mavi yolculuğun tanıtılmasına ve ekonomik anlamda gelişmesine sebep olmakla kalmıyor, aynı zamanda deniz dostlarının çoğalmasına da neden oluyor. Önümüzdeki dönemde tanınırlığının daha da yükseltileceğine inanıyorum” diyor.

American Hospital The Bodrum Cup’ın en etkileyici yönünün, yöre halkının ve Bodrum’da yaşayan özel çocukların bütün yarış ve etkinliklere dahil edilmesi olduğunu da sözlerine ekliyor Okan Ozan.

AMERİKAN KUPASI HAYALİ

Türkiye’nin en başarılı ışık ve sahne tasarımcılarından biri olan Arek Nişanyan, Ekin Ses sayesinde tanıştığı American Hospital The Bodrum Cup’ın bütün bir sene merakla beklenen final sahnelerini yapan isim… Her ne kadar henüz bir yarışa katılamasa da bu organizasyon sayesinde yelken sporunun adeta tutkunu olmuş Nişanyan. Bütün şehrin bu yarışlara sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken Nişanyan, “Her ne kadar gulet ve tırhandilleri içeriyorsa da yarış sınıfında da farklı tekneler var. Ben o klasmanın büyütülmesi ve dünya çapında tanınır bir yarışa dönüştürülmesini arzu ediyorum. Bu Bodrum ve Türkiye’nin tanıtımı ve spor camiası için önemli bir gelişme olur. Kim bilir, belki Amerikan kupası bir gün Bodrum’da yapılır. Haydi hayalimiz o olsun” diye konuştu